Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، نمایندگان کارگران و کارفرمایان از عصر روز چهارشنبه در هفتمین جلسه شورای عالی کار مذاکره کردند و بعد از چهارده ساعت مذاکرات چالشی و جنجالی، حداقل دستمزد کارگران برای سال آینده با رشد ۵۷.۴ درصد همراه شد. جدول مشخصات حداقل مزد کارگران به شرح زیر است:

درصد افزایش حداقل مزد در سال ۱۴۰۱ رشد ۵۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۴ درصد حداقل دریافتی کارگران در سال ۱۴۰۱ فرمول افزایش مزد ۳۸ درصد + ۱۷۱۷۲۲ ریال روزانه ۵ میلیون و ۱۵۱ هزار و ۶۶۰ ریال ماهانه اقلام سال ۱۴۰۰ سال ۱۴۰۱ درصد افزایش سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ مبلغ ریالی افزایش اقلام در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ حداقل مزد روزانه ۸۸۵۱۶۵ یک میلیون و ۳۹۳ هزار و ۲۵۰ ۵۷.۴ ۵۰۸ هزار و ۸۵ حداقل مزد ماهانه ۲۶۵۵۴۹۵۰ ۴۱۷۹۷۵۰۰ ۵۷.۴ درصد ۱۵۲۴۲۵۵۰ حق اولاد هر فرزند ۲۶۵۵۴۹۵ ۴۱۷۹۷۵۰ ۵۷.۴ درصد ۱۵۲۴۲۵۵ پایه سنواتی ۱.۴۰۰.۰۰۰ ۲.۱۰۰.۰۰۰ ۵۰ درصد ۷۰۰.۰۰۰ کمک‌هزینه اقلام مصرفی بن ۶.۰۰۰.۰۰۰ ۸.۵۰۰.۰۰۰ ۴۱.۷ درصد ۲.۵۰۰.۰۰۰ کمک هزینه مسکن ۴.۵۰۰.۰۰۰ ۶.۵۰۰.۰۰۰ ۴۴.۴ درصد ۲.۰۰۰.۰۰۰ حداقل دریافتی ماهانه کارگران با دو فرزند ۴۳.۷۶۵.۹۴۰ ۶۷.۲۵۷.۰۰۰ ۵۳.۷ درصد ۲۳.۴۹۱.۰۶۰ حداقل دریافتی ماهانه کارگران ۳.۳ نفری به ریال ۴۱.۹۰۷.۰۹۴ ۶۴.۳۳۱.۱۷۵ ۵۳.۵ درصد ۲۲.۴۲۴.۰۸۲ حداقل دریافتی ماهانه کارگران با یک فرزند به ریال ۴۱.۱۱۰.۴۴۵ ۶۳.۰۷۷.۲۵۰ ۵۳.۴ درصد ۲۱.۹۶۶.۸۰۵ حداقل دریافتی ماهانه کارگران بدون فرزند و بدون سابقه به ریال ۳۸.۴۵۴.۹۵۰ ۵۶.۷۹۷.۵۰۰ ۴۷.۷ درصد ۱۸.۳۴۲.۵۵۰

حداقل دستمزد کارگران یکی از مهمترین مؤلفه‌های تعیین‌کننده اقتصاد درگاه‌های بخش خصوصی، عمومی و نهادهای غیردولتی به شمار می‌رود که ۱۰.۷ میلیون کارگر بیمه‌شده مشمول قانون کار در کشور داریم که با خانواده‌های آنها حدود ۴۰ میلیون نفر را شامل می‌شود و بیش از ۷۵ درصد کارگران حداقل‌بگیر هستند که در زندگی آنها تأثیر بسیاری دارد.

کد خبر 663129 برچسب‌ها حقوق و دستمزد کارگران خبر مهم

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حقوق و دستمزد کارگران خبر مهم حداقل دریافتی ماهانه کارگران مزد کارگران حداقل مزد ۵۷ ۴ درصد سال ۱۴۰۱ ۵۰۰ ۰۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۴۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از اکوایران، در فروردین ۱۴۰۳، کالا‌های غیرخوراکی در کل کشور تاثیر بیش‌تری بر افزایش تورم ماهانه نسبت به کالا‌های خوراکی گذاشته‌اند. این در حالی است که اگر به بررسی دهک‌های هزینه‌ای به صورت مجزا بپردازیم نتایج متفاوتی حاصل می‌شود و در برخی دهک‌ها کالا‌های خوراکی نقش جدی‌تری در افزایش تورم ماهانه آن دهک ایفا کرده‌اند.

به بیان دیگر، هر چه از سمت دهک‌های فقیر به سمت دهک‌های غنی حرکت کنیم، سهم کالا‌های خوراکی در تورم ماهانه آن دهک کاهش می‌یابد و در مقابل سهم کالا‌های غیرخوراکی و خدمات بیش‌تر می‌شود. بر این اساس، کالا‌های خوراکی بیشترین سهم از تورم ماهانه را در دهک اول داشته‌اند. در مقابل، بیشترین اثرگذاری کالا‌های غیرخوراکی و خدمات در تورم ماهانه در دهک دهم دیده شده است.

سهم ۵۰ درصدی خوراکی‌ها در تورم فقرا

داده‌های مرکز آمار نشان می‌دهد که در فروردین ۱۴۰۳، خوراکی‌ها ۳۶ درصد از تورم ماهانه کل کشور را ایجاد کرده‌اند. به بیان دیگر، اگر قیمت کالا‌های خوراکی در فروردین افزایش نمی‌یافت، تورم ماهانه کل کشور به جای ۲.۶۳ درصد، ۱.۶۷ درصد برآورد می‌شد.

از میان هر ۱۰ دهک هزینه‌ای، خوراکی‌ها بیش‌ترین اثرگذاری را در تورم دهک اول داشته‌اند. به عبارت دیگر، تورم ماهانه این دهک در فروردین امسال ۲.۴۴ درصد بوده و ۵۰ درصد آن ناشی از افزایش قیمت مواد خوراکی بوده است. یعنی اگر خوراکی‌ها افزایش قیمت را تجربه نمی‌کرد، تورم ماهانه دهک اول تقریبا ۱.۲۲ واحد درصد کمتر از رقم فعلی می‌شد.

هر چه به سمت دهک‌های ثروتمند نزدیک‌تر شویم، سهم کالا‌های خوراکی از تورم ماهانه کم می‌شود. برای مثال، این کالا‌ها در دهک هفتم ۴۲.۵ درصد از تورم ماهانه را ایجاد کرده‌اند. این کاهش تا جایی ادامه می‌یابد که در دهک دهم، اثرگذاری کالا‌های خوراکی روی تورم ماهانه تنها ۲۷ درصد بود. یعنی اگر در صورت چشم‌پوشی از افزایش قیمت خوراکی‌ها، تورم دهک دهم به جای ۲.۷۷ درصد، ۲.۰۲ درصد برآورد می‌شد.

سهم ۷۵ درصدی غیرخوراکی‌ها در تورم سبد ثروتمندان

گزارش مرکز آمار نشان می‌دهد که ۶۳ درصد از تورم ماهانه کل کشور در فروردین سال جاری ناشی از افزایش قیمت کالا‌های غیرخوراکی و خدمات بود. هر چه از سمت دهک‌های فقیر به سمت دهک‌های ثروتمند حرکت کنیم، سهم کالا‌های غیرخوراکی از تورم بالاتر می‌رود. برای مثال، در دهک اول تنها ۴۹.۶ درصد از تورم ماهانه دهک مربوط به افزایش قیمت کالا‌های غیرخوراکی و خدمات است.

این در حالی است که با نزدیک‌شدن به دهک دهم و افزایش سطح درآمد خانوارها، اثرگذاری کالا‌های غیرخوراکی روی تورم افزایش یافته به طوری که ۷۳.۳ درصد از تورم ماهانه دهک سوم متاثر از این دسته کالا‌ها ایجاد شده است. برای مثال، اگر قیمت کالا‌های غیرخوراکی و خدمات در فروردین تغییری نمی‌کرد، تورم دهک دهم به جای ۲.۷۷  درصد، تنها ۰.۷۴ درصد برآورد می‌شد.

به نظر می‌رسد علت این رفتار متفاوت کالا‌های خوراکی و غیرخوراکی در دهک‌ها به ترکیب سبد مصرف خانوار‌های فقیر و ثروتمند مربوط باشد. خانوار‌های فقیر به دلیل درآمد محدود بیش‌تر در پی تامین نیاز‌های خوراکی هستند و بخش کمی از درآمد آن‌ها برای خرید کالا‌های غیرخوراکی باقی می‌ماند به همین علت تغییر قیمت این کالا‌ها تاثیر چندانی بر تورم ماهانه آن‌ها نمی‌گذارد.

 

دیگر خبرها

  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • جدیدترین قیمت انواع شاهین +جدول قیمتی
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود
  • نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود / ۱۶ هزار میلیارد تومان برای بیمه این کارگران نیاز است + فیلم
  • بابایی کارنامی : درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود + فیلم
  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد